Alle productenUITVERKOCHT - Woning-Watervitaliser Acqua Scettro Regolare
Deze unieke vitaliser is het summum in watervitalisering en is veruit de meest gekochte vitaliser. Door de zware bol te verdraaien, stellen wij de vitaliser precies voor uw huis in.
€ 1.590,00 *
Prijs per stuk
UITVERKOCHT - Woning-Watervitaliser Acqua Ouroboros
Dit is de basisvitaliser uit het Leliveld assortiment. Hij wordt in de waterleiding van uw huis geplaatst of op bijvoorbeeld achter een vijverpomp voor koivijvers, in stallen en tuinderijen.
€ 1.500,00 *
Prijs per stuk
UITVERKOCHT - Woning-Watervitaliser Acqua Oriënte d'Oro
Deze vitaliser is verguld en daardoor een sieraad om te zien. Hij wordt in de waterleiding geplaatst. Met behulp van een omleiding kunt u 'm desgewenst buiten de meterkast plaatsen zodat u 'm ziet.
€ 1.850,00 *
Prijs per stuk
Kraan-Watervitaliser Leliveld Acqua Gocciola
Deze kraanvitaliser is een voordelige en handige manier om morgen al voor altijd gezond bronwater uit uw eigen keukenkraan te laten stromen. Heerlijk!
€ 185,00 *
Prijs per stuk
Douche-Watervitaliser Leliveld Acqua Cosino
Slang van de kraan draaien, vitaliser ertussen en klaar. Het douchewater zal onmiddellijk zachter aanvoelen en zijn werk op huid, haar en energie laten merken.
€ 185,00 *
Prijs per stuk
Inbouw-watervitaliser klein
Als u geen schroefdraad aan de uitloop van uw kraan heeft, is dit het alternatief. Deze kleine vitaliser draait u onder het aanrecht in de koude aanvoerleiding.
€ 185,00 *
Prijs per stuk
Boot - Watervitaliser Leliveld Acqua Cosino
Deze kleine inbouw-vitaliser is geschikt om in het watersysteem van uw boot te monteren. Gevitaliseerd water houdt veel langer zijn smaak en kwaliteit dan gewoon water.
€ 185,00 *
Prijs per stuk
Ambachtelijke Magnesiumolie - 100 ml - Zuiver en Gevitaliseerd
De enige gevitaliseerde magnesiumolie en toch lekker voordelig! Met lavendelgeur door een beetje etherische olie. 100 ml per flesje. Wij maken deze zelf.
€ 5,75 *
Prijs per stuk