Woning-Watervitaliser Acqua Ouroboros

Woning-Watervitaliser Acqua Ouroboros Woning-Watervitaliser Acqua Ouroboros
Woning-Watervitaliser Acqua Ouroboros Woning-Watervitaliser Acqua Ouroboros
Woning-Watervitaliser Acqua Ouroboros
Dit is de basisvitaliser uit het Leliveld assortiment. Hij wordt in de waterleiding van uw huis geplaatst of op bijvoorbeeld achter een vijverpomp voor koivijvers, in stallen en tuinderijen.

Verzendkosten

€ 0,00

€ 1.500,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Dit is de basisvitaliser uit het Leliveld assortiment. Hij wordt in de waterleiding geplaatst of bijvoorbeeld achter een vijverpomp.

(De meest verkochte leidingvitaliser vindt u hier)

In uw huis revitaliseert hij al het water. De trilling van de vitaliser, vitaliseert permanent het water. Ander belangrijk verschil met de kleine kraan- en douchevitalisers is dat deze door zijn grotere massa een trillings-/energieveld maakt dat uw hele huis omsluit en dus een permanent positieve invloed heeft op alles en iedereen dat water bevat.

Deze vitaliser kunt u zelf installeren. Wij kunnen dit ook voor u doen tegen installatiekosten. We meten dan ook de hoogfrequente straling in uw huis of gebouw(en) en geven u advies hierover. Ook tonen we u desgewenst foto's van microscopisch onderzoek van uw leidingwater vóór en na de plaatsing.

12 maanden tevredenheidsgarantie

Omdat wij vertrouwen in onze producten hebben, geven wij op de leidingvitalisers een vol jaar retourrecht, waarbij we de aanschafprijs (excl. installatiekosten) terugbetalen als over een jaar niet tevreden bent.

Onderhoud: geen
Stroomverbruik: geen

Aansluiting: 1"
Lengte 39,5 cm - past nagenoeg altijd, voor heel kleine ruimtes hebben we nog een kortere versie leverbaar.

Prijs incl. btw, excl. installatie.

Installatiekosten € 175,-- incl. btw en incl. stralingsmeting en -advies.

Eventueel kunnen we een gespreide-betalingsregeling afspreken.

Als u hier bestelt en wilt dat wij installeren, nemen wij met u contact op om een plaatsingsafspraak te maken. Wilt u meer informatie, belt u dan: nul zes 53 72 97 35.

De wettelijke regeling van retourrecht staat hieronder, maar u krijgt bij ons dus 1 jaar in plaats van 14 dagen.
U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@quavita.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.


EAN 8717953203144