UITVERKOCHT - Woning-Watervitaliser Acqua Scettro Regolare

UITVERKOCHT - Woning-Watervitaliser Acqua Scettro Regolare UITVERKOCHT - Woning-Watervitaliser Acqua Scettro Regolare UITVERKOCHT - Woning-Watervitaliser Acqua Scettro Regolare
UITVERKOCHT - Woning-Watervitaliser Acqua Scettro Regolare UITVERKOCHT - Woning-Watervitaliser Acqua Scettro Regolare UITVERKOCHT - Woning-Watervitaliser Acqua Scettro Regolare
UITVERKOCHT - Woning-Watervitaliser Acqua Scettro Regolare
Deze unieke vitaliser is het summum in watervitalisering en is veruit de meest gekochte vitaliser. Door de zware bol te verdraaien, stellen wij de vitaliser precies voor uw huis in.

Verzendkosten

€ 0,00

€ 1.590,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
meest gekochte watervitaliser

Deze unieke vitaliser is het summum in watervitalisering en is veruit de meest gekochte vitaliser. De trilling van de vitaliser, vitaliseert permanent het water. Het mooie van dit exemplaar is dat wij bij installatie, door de zware bol te verdraaien, de frequentie die het water beïnvloedt nog nauwkeuriger afstemmen op uw persoonlijke situatie. Let op: het instellen doen wij eenmalig en hoeft daarna normaal gesproken niet opnieuw. Wij kunnen voor u een watermonster-foto maken voor en na de installatie.

Wij installeren deze vitaliser in uw waterleiding in de meterkast. In uw huis revitaliseert hij al het water. U heeft dan dus geen kraanvitalisers meer nodig.

Belangrijk verschil met de kleine kraan- en douchevitalisers is dat deze door zijn grotere massa een trillings-/energieveld maakt dat uw hele huis omsluit en dus een permanent positieve invloed heeft op alles en iedereen dat water bevat.

Wij leveren nog twee andere types leidingvitalisers:

  • de basisvitaliser Acqua Ouroboros, deze kan niet ingesteld worden en wordt meest gebruikt voor visvijvers, stallen en tuinderijen.

  • de vergulde vitaliser, deze is meer geschikt voor wie de vitaliser op een zichtplek wil plaatsen. Oorspronkelijk is deze ontwikkeld voor klanten in Dubai.


* Deze vitaliser installeren wij bij u. We meten dan ook de hoogfrequente straling in uw huis of gebouw(en) en geven u advies hierover. Ook tonen we u desgewenst foto's van microscopisch onderzoek van uw leidingwater vóór en na de plaatsing.
 

12 maanden tevredenheidsgarantie

Omdat wij vertrouwen in onze producten hebben, geven wij op de leidingvitalisers een vol jaar retourrecht, waarbij we de aanschafprijs (excl. installatiekosten) terugbetalen als over een jaar niet tevreden bent.
 

Onderhoud: geen
Stroomverbruik: geen

Aansluiting: 1"
Lengte 20 cm, past in elke meterkast of waterput

Prijs incl. btw, excl. installatie. Installatiekosten € 175,-- incl. btw en incl. stralingsmeting en -advies.

Eventueel kunnen we een gespreide-betalingsregeling afspreken.

Als u hier bestelt, nemen wij met u contact op om een plaatsingsafspraak te maken. Wilt u meer informatie, belt u dan:
nul zes 53 72 97 35..De wettelijke regeling van retourrecht staat hieronder, maar u krijgt bij ons dus 1 jaar in plaats van 14 dagen.
U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@quavite.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

EAN 8717953203151