UITVERKOCHT - Woning-Watervitaliser Acqua Oriënte d'Oro

UITVERKOCHT - Woning-Watervitaliser Acqua Oriënte d'Oro UITVERKOCHT - Woning-Watervitaliser Acqua Oriënte d'Oro
UITVERKOCHT - Woning-Watervitaliser Acqua Oriënte d'Oro UITVERKOCHT - Woning-Watervitaliser Acqua Oriënte d'Oro
UITVERKOCHT - Woning-Watervitaliser Acqua Oriënte d'Oro
Deze vitaliser is verguld en daardoor een sieraad om te zien. Hij wordt in de waterleiding geplaatst. Met behulp van een omleiding kunt u 'm desgewenst buiten de meterkast plaatsen zodat u 'm ziet.

Verzendkosten

€ 0,00

€ 1.850,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Momenteel helaas uitverkocht

Deze vitaliser is verguld en daardoor een sieraad om te zien. Hij wordt in de waterleiding geplaatst. Met behulp van een omleiding kunt u 'm desgewenst buiten de meterkast plaatsen zodat u 'm in beeld heeft.

(de meest verkochte woningvitaliser vindt u hier)

In uw huis revitaliseert hij al het water. De trilling van de vitaliser, vitaliseert permanent het water dat erdoor stroomt naar alle tappunten in uw woning. Ander belangrijk verschil met de kleine kraan- en douchevitalisers is dat deze door zijn grotere massa een trillings-/energieveld maakt dat uw hele huis omsluit en dus een permanent positieve invloed heeft op alles en iedereen dat water bevat.

Deze vitaliser kunt u zelf installeren. Bij voorkeur installeren wij bij u de vitaliser. We meten dan ook de hoogfrequente straling in uw huis of gebouw(en) en geven u advies hierover. Ook tonen we u desgewenst foto's van microscopisch onderzoek van uw leidingwater vóór en na de plaatsing.

12 maanden tevredenheidsgarantie

Omdat wij vertrouwen in onze producten hebben, geven wij op de leidingvitalisers een vol jaar retourrecht, waarbij we de aanschafprijs (excl. installatiekosten) terugbetalen als over een jaar  niet tevreden bent.
 

Onderhoud: geen
Stroomverbruik: geen

Aansluiting: 1"
Lengte 17 cm
Doorsnee 16 cm

Prijs incl. btw, excl. installatie.

Installatiekosten  € 175,-- incl. btw en incl. stralingsmeting en -advies.

Eventueel kunnen we een gespreide-betalingsregeling afspreken.

Als u hier bestelt en wilt dat wij komen installeren, nemen wij met u contact op om een plaatsingsafspraak te maken. Wilt u meer informatie, belt u dan:
nul zes 53 72 97 35.

De wettelijke regeling van retourrecht staat hieronder, maar u krijgt bij ons dus 1 jaar in plaats van 14 dagen.
U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@quavite.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.


EAN 8717953203168