Inbouw-watervitaliser klein

Inbouw-watervitaliser klein Inbouw-watervitaliser klein
Inbouw-watervitaliser klein Inbouw-watervitaliser klein
Inbouw-watervitaliser klein
Als u geen schroefdraad aan de uitloop van uw kraan heeft, is dit het alternatief. Deze kleine vitaliser draait u onder het aanrecht in de koude aanvoerleiding.

Verzendkosten

€ 0,00

€ 185,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Wat ik niet had durven hopen is gebeurd: mijn handen zijn genezen, de huid lijkt wel wat dikker te worden en ik heb weer gevoel in mijn vingertoppen! Het is voor mij fantastisch!

 

Vóór 16.00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden!


Watervitaliser proberen?

Deze kleine kraanvitaliser is een voordelige en handige manier om morgen al voor altijd bronwater uit uw eigen keukenkraan te laten stromen. Heerlijk!

Laat uw mond en lijf meteen genieten van vitaal water en natuurlijk ook uw kinderen, dieren en planten.

De kleine watervitaliser past in de aanvoerleiding van uw keukenkraan. Ideaal als u niet de kraanvitaliser aan de uitloop van uw kraan kunt of wilt hebben.

Deze inbouw-watervitaliser monteert u simpel in de koude aanvoerleiding van uw keukenkraan. Ook het warme water wordt mee gevitaliseerd door het trillingsveld van de vitaliser. Een koppeling die nagenoeg altijd past, leveren wij erbij. De trilling van de vitaliser, vitaliseert permanent het water.

12 maand tevredenheidsgarantie


Niet tevreden over twaalf maanden? Onmiddellijk geld terug.

Als u binnen een half jaar na aankoop overstapt op een Leidingvitaliser (in de meterkast), kunt u deze kleine watervitaliser tegen de volle aanschafprijs retourneren. Overigens geven we op de Leidingvitalisers een vol jaar retourrecht!

 

Onderhoud: geen
Aansluiting: koppeling voor de gebruikelijke keukenkranen meegeleverd
Lengte: 11 cm incl. koppeling
Prijs: € 175,00 incl. btw (AANGETEKEND VERZONDEN, GEEN VERZENDKOSTEN!*)


Deze watervitaliser kan uiteraard ook op andere plaatsen worden ingebouwd. Hij heeft aan beide kanten een schroefdraad. Allerlei koppelingen kunnen eraan gemonteerd worden. De watervitaliser is ook gebruikt in boten (zie ook hier), aan de tuinslang, in vis(koi-)vijvers, duivenhokken en natuurlijk ook als mensen op reis gaan. Overal waar stromend water gebruikt wordt, bewijst deze watervitaliser zijn nut.

Als u meer advies wilt over hoe u in uw situatie met de watervitaliser kunt omgaan, belt u dan even met ons. Wij staan u graag te woord met raad en daad.

De wettelijke regeling van retourrecht staat hieronder, maar u krijgt bij ons dus 12 maanden in plaats van 14 dagen.
U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@quavita.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

EAN 8717953203120