Ambachtelijke Magnesiumolie - 100 ml - Zuiver en Gevitaliseerd

Ambachtelijke Magnesiumolie - 100 ml - Zuiver en Gevitaliseerd Ambachtelijke Magnesiumolie - 100 ml - Zuiver en Gevitaliseerd
Ambachtelijke Magnesiumolie - 100 ml - Zuiver en Gevitaliseerd Ambachtelijke Magnesiumolie - 100 ml - Zuiver en Gevitaliseerd
Ambachtelijke Magnesiumolie - 100 ml - Zuiver en Gevitaliseerd
De enige gevitaliseerde magnesiumolie en toch lekker voordelig! Met lavendelgeur door een beetje etherische olie. 100 ml per flesje. Wij maken deze zelf.

Verzendkosten

€ 3,95

€ 5,75 *
Prijs per stuk

Dit product heeft een minimale afname aantal van 2

Aantal: 
Bestellen
 
De enige gevitaliseerde magnesiumolie en toch lekker voordelig! Met lavendelgeur door een beetje etherische olie. 100 ml per flesje.
 

Vóór 16.00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden!

 

Kleine lettertjes vermelden wij meteen:
Minimaal 2 flesjes bestellen.
Verzendkosten Nederland: € 3,95 . Maar boven € 20 berekenen we geen verzendkosten. Daarom bent u het voordeligst uit als u 4 of meer flesjes bestelt. Hebt u meteen een leuk cadeautje om weg te geven, want het is heilzaam voor iedereen, jong en oud.

Magnesiumolie wordt gebruikt tegen:
- spierkrampen
- rusteloze benen
- slapeloosheid
- gewrichtspijnen
- vermoeidheid
- hoge bloeddruk
- hartkloppingen
- lusteloosheid
- migraine
- koude handen en voeten
- pijn door artrose en reuma
- ADHD
- laag libido
- hoofdpijn
en andere aandoeningen.

In september 2017 bleek ook dat magnesiumopname dementie kan helpen voorkomen (artikel dementie en magnesium).

Qua Vita Gevitaliseerde Magnesiumolie is de eerste magnesiumolie op basis van gerevitaliseerd water. Let op: dit is een gezondheidsproduct, geen geneesmiddel.

Gebruiksaanwijzing: aanbrengen op de buik, oksels op pijnlijke plekken en licht inmasseren. 

 

Te weinig

De Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) concludeerde dat zeker 20 procent van de volwassenen in West-Europa de dagelijks benodigde inname van magnesium niet haalt. Volgens onderzoekers in de VS krijgt ruim 60 procent van de Amerikanen te weinig magnesium.

 


Wie bloot staat aan veel stress is grootverbruiker van het mineraal. Dat geldt ook voor mensen die dagelijks zwaar lichamelijk werk verrichten of vaak intensief sporten. De anticonceptiepil en ook sommige medicijnen, zoals maagzuurremmers, kunnen voor een slechtere opname of verhoogde afvoer van het magnesium zorgen.


 

Calcium

En dan is er nog calcium, een mineraal dat op een veelzijdige manier samenwerkt met  magnesium. De twee hebben elkaar hard nodig voor een goede werking. Van calcium krijgen we meestal genoeg binnen, voornamelijk dankzij zuivelproducten. Maar een teveel aan calcium zet een rem op de goede werking van magnesium.Lees hier de wetenschappelijke onderzoeken over de voordelen van magnesium.


EAN 8717953203182