Boot - Watervitaliser Leliveld Acqua Cosino

Boot - Watervitaliser Leliveld Acqua Cosino Boot - Watervitaliser Leliveld Acqua Cosino
Boot - Watervitaliser Leliveld Acqua Cosino Boot - Watervitaliser Leliveld Acqua Cosino
Boot - Watervitaliser Leliveld Acqua Cosino
Deze kleine inbouw-vitaliser is geschikt om in het watersysteem van uw boot te monteren. Gevitaliseerd water houdt veel langer zijn smaak en kwaliteit dan gewoon water.

Verzendkosten

€ 0,00

€ 185,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

"zelfs beter dan bij ons uit de kraan"

"Ik had de waterkwaliteitbeheersing op onze boot al aardig in orde door middel van een rondpompsysteem (400 L/h) via een UV lamp (11 W) en een aquarium koolfilter met pompje. Het koolfilter wordt 1 x per jaar vernieuwd. De beide watertanks (à 940 L per stuk, van rvs met kunststof binnentanks) worden gemiddeld 3 x per jaar bijgevuld, lopend via de UV lamp en uw vitaliser. Ik heb uw vitaliser in het rondpompsysteem tussen gevoegd, tussen de UV lamp en het filter in. De watertanks staan in de machinekamer waar ook de ketel van de CV staat. De temperatuur is daar daarom altijd relatief hoog. Voor de plaatsing van de vitaliser hadden we nog wel eens een smaakje aan het water als het water in de tanks ouder was dan 4 maanden en de tanks nog relatief vol waren. Maar na tussenvoegen van uw vitaliser is dat verdwenen: het water, ook als het oud is, smaakt zelfs beter dan dat bij ons uit de kraan. En we hèbben al erg goed kraanwater: oud water vanonder het Veluwe massief vandaan."
 

Vóór 16.00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden!


watervitaliser om uw boot-water goed te houden

Deze kleine inbouw-watervitaliser is geschikt om in het watersysteem van uw boot te monteren. Gevitaliseerd water houdt veel langer zijn smaak en kwaliteit dan gewoon water.

Bootliefhebbers weten hoe lastig het is om drinkwater aan boord goed te houden. Gebruik deze watervitaliser om het water rond te pompen en geniet van lekker gevitaliseerd water tijdens uw vaartochten. En niet alleen lekker, natuurlijk is het ook van dezelfde topkwaliteit als u hier wordt uitgelegd. Eenmalig aanschaffen en u heeft levenslang plezier van deze watervitaliser.

 

12 maand tevredenheidsgarantie


Niet tevreden over 12 maanden? Onmiddellijk geld terug.

Onderhoud: geen

Aansluiting: 3/8"schroefdraad
Lengte: 11 cm


De wettelijke regeling van retourrecht staat hieronder, maar u krijgt bij ons dus 12 maanden in plaats van 14 dagen.
U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@quavita.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.


EAN 8717953203137