Kraan-Watervitaliser Leliveld Acqua Gocciola

Kraan-Watervitaliser Leliveld Acqua Gocciola Kraan-Watervitaliser Leliveld Acqua Gocciola
Kraan-Watervitaliser Leliveld Acqua Gocciola Kraan-Watervitaliser Leliveld Acqua Gocciola
Kraan-Watervitaliser Leliveld Acqua Gocciola
Deze kraanvitaliser is een voordelige en handige manier om morgen al voor altijd gezond bronwater uit uw eigen keukenkraan te laten stromen. Heerlijk!

Verzendkosten

€ 0,00

€ 185,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Meteen nadat we de watervitaliser hadden, was ons water zachter en dikker, waardoor de koffie en thee beter tot hun recht komen. Alles smaakt intenser. Heel plezierig aangezien dit iets is wat je dagelijks nuttigt. 

 

Vóór 16.00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden!


Watervitaliser proberen?

Deze kleine kraanvitaliser is een voordelige en handige manier om morgen al voor altijd bronwater uit uw eigen keukenkraan te laten stromen. Heerlijk! Laat uw mond en lijf meteen genieten van vitaal water en natuurlijk ook uw kinderen, dieren en planten.

De watervitaliser Acqua Gocciola past onder nagenoeg alle keukenkranen met behulp van het verloopje dat we u erbij leveren. Zeefje eraf draaien, vitaliser eronder en proeven maar! De trilling van de vitaliser, vitaliseert permanent het water.

 

12 maanden tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over 12 maanden? Onmiddellijk geld terug.

Als u binnen een half jaar na aankoop overstapt op een
Woning-vitaliser (in de meterkast), kunt u deze kleine watervitaliser tegen de volle aanschafprijs retourneren. Overigens geven we op de Leidingvitalisers ook een vol jaar retourrecht!

Onderhoud: geen
Aansluiting: koppeling voor de gebruikelijke keukenkranen meegeleverd
Lengte: 7,5 cm incl. koppeling

* Kies bij uw bestelling een koppeling met buitendraad als de schroefdraad van uw kraan aan de buitenkant zit. Hebt u de draad aan de binnenkant zitten, bestelt u de koppeling binnendraad. Als u geen schroefdraad heeft op uw kraan, kunt u de
Kraanvitaliser Inbouw bestellen. Die kunt u ook gebruiken als u liever geen watervitaliser aan uw kraan-uitloop heeft. De lengte ervan is 7 centimeter, dus bij erg lage kranen kan het wat lastig zijn om pannen en dergelijke eronder te houden.


De wettelijke regeling van retourrecht staat hieronder, maar u krijgt bij ons dus 12 maanden in plaats van 14 dagen.
U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@quavita.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

EAN 8717953203106