Met vitaal water niet meer kilo's uit de supermarkt sjouwen


Eén van de grote voordelen van vitaal water uit eigen kraan is dat u zelf goedkoop, eenvoudig en gezond uw eigen dranken kunt maken.

Heeft u ook zo'n hekel aan dat gezeul met zware pakken en flessen uit de supermarkt? En aan al dat afval dat daardoor ontstaat?

Vaak denken we er niet bij na, maar veruit het meeste wat u aan frisdranken en sappen in huis haalt, is water!

In de meeste vruchtensappen uit de supermarkt zit maar een beetje sap uit vruchten en het meeste is water.

Als je vitaal water uit eigen kraan hebt... kun je gewoon een flesje vruchtensap kopen en daar talloze glazen vruchtensap van drinken. Zonder water te versjouwen. Elke keer vers. Zonder houdbaarheidsmiddelen. Zonder zoet- en smaakstoffen. Dus wél gezond. Simpel toch?

Appelsap, perensap, sinaasappelsap, tomatensap, noem maar op, van alle vruchtensappen kunt u uw eigen lekkere drinken maken. Simpel, zoals met ranja. En het beste koopt u dan natuurlijk biologische diksap.

Voor kinderen is vruchtensap soms niet zoet genoeg. Dan kunt u in uw eigen gemaakte frisdrank gewoon een schepje stevia doen. En als u priklimonade wilt maken, doe je er gewoon een beetje bakpoeder bij. Dus ook niet meer sjouwen met kilo's 7Up etc. Wel even je kinderen zien te overtuigen...

Oh, en natuurlijk hoef je ook geen flessenwater meer in de supermarkt te kopen. Gevitaliseerd water wordt als bergbeekwater vlak voordat je het gaat drinken. Bedenk dat flessenwater opgepompt is door een elektromagnetisch veld, onder hoge druk is gepompt in plastic flesjes, een route heeft afgelegd langs tal van invloeden via fabriek, distributiecentrum, supermarkt en uw eigen koelkast.