Afvallen met vitaal water - Waterdieet

Voordelig en gemakkelijk afvallen met vitaal water - Het waterdieet

afvallen met water

Water is voor veel mensen hét middel om af te vallen. Hieronder lees je waarom vitaal water van de Leliveld watervitalisers daarbij extra goed helpt. En hoe het waterdieet de goedkoopste en makkelijkste manier is om af te vallen.

Bijna allemaal weten we wel dat water drinken belangrijk voor ieder lichaam is. Daarover staat elders op de site de nodige informatie. Toch komt het er vaak niet van. We vergeten het of vinden water drinken gewoon niet lekker of aantrekkelijk. Als je je een vitaliser aanschaft, ben je je elke dag ervan bewust dat je gevitaliseerd water drinkt. Dat is al een psychologische sprong naar voren. Daar komt dan nog bij dat gevitaliseerd water voor de meeste mensen lekkerder smaakt. Het smaakt naar meer!

Als je genoeg water drinkt, worden de afvalstoffen uit je lichaam optimaal verwijderd. Die afvalstoffen zitten veel in overtollig vet. Vet wordt daarnaast beter verbrand als het lichaam voldoende vocht in zich heeft.

Onderzoekers van de universiteiten van Oxford en Birmingham ontdekten in 2015 dat de groep onderzochte mensen die een half uur voor elke maaltijd een halve liter water dronk, meer afviel dan de controlegroep die een 'gewoon' dieet volgde. De groep die drie maanden lang het 'waterdieet volgde viel gemiddeld 2,4 kilo af, de andere groep 1,2 kilo. Dat zijn geen spectaculaire resultaten, maar als het een tijdje wordt volgehouden, tikt het wel aan natuurlijk.

En wat natuurlijk heel belangrijk is: het waterdieet kost eigenlijk geen geld en is heel makkelijk te organiseren. Toch hadden toch nog aardig veel mensen moeite om het vol te houden. Daarom is het ook zo goed om een watervitaliser te nemen. Dan smaakt je water lekkerder, drink je vanzelf meer en makkelijker en heb je ook bij het drinken niet alleen de aandacht bij het afvallen maar ook bij je totale gezondheid. Een belangrijk psychologisch en natuurlijk ook fysiek verschil! Vitaal water brengt je lichaam, dat voor twee derde uit water bestaat in topconditie. Alle processen gaan beter. Het is dus heel logisch dat lekker vitaal water dat je bewust de hele dag door drinkt, enorm helpt met afvallen. En natuurlijk kun je royaal experimenteren met allerlei natuurlijke diksappen als je 't water echt niet lekker vindt smaken. Een paar druppels biologisch diksap doet dan wonderen.

Kortom, wie gemakkelijk, goedkoop en duurzaam wil afvallen, begint met een Leliveld watervitaliser. Drink minstens 1,5 liter per dag, maar wil je flink afvallen, drink dan rustig 3 liter.