Stralingsarme WIFI-router

Honderden wetenschappers waarschuwen voor de effecten van straling van draadloze apparaten. Denk daarbij aan smartphones, draagbare 'vaste' telefoons, babyfoons en WIFI-routers.

Wij hangen het voorzorgprincipe aan: bij twijfel niet inhalen. Ofwel: kies nu voor de voorzichtige weg. Kan het je zelf niet schelen, doe het dan voor je kinderen die nog een langer gezond leven voor de boeg hebben naar we hopen.

Het probleem met WIFI-routers in 'de gewone handel', die u krijgt van bijvoorbeeld Ziggo of KPN, is dat die 24 uur per dag 10 pulsen per seconde uitzenden en onnodig 'hoog' staan afgesteld. Dat blijkt wel uit het aantal WIFI-routers uit de buurt dat u soms kunt zien op uw telefoon.

De JRS-Eco-Wifirouter is speciaal voor uw gezondheid gemaakt: prestaties in uw huis blijven gelijk, straling (aantal pulsen per seconde) wordt met 90% verminderd. Zendvermogen kan tot 95% lager gezet worden en u kunt hem 's nachts 100% laten uitschakelen.

Deze JRS Eco-Wifirouter is gemaakt en wordt geleverd door de Nederlandse dr. ir. J.R. Schrader en functioneert in ons bedrijf naar alle tevredenheid. Daarom bevelen wij 'm van harte aan! Voor 119 euro wilt u toch geen gezondheidsrisico's lopen?Klik hier voor alle informatie en eventuele bestelling
 

Naar homepage