Top

Informatie voor partners (affiliates)

Mogelijk heeft u belangstelling voor vergroting van uw omzet en winst. Wij zijn druk bezig ons netwerk van partners uit te breiden omdat we nu veel geld kwijt zijn aan adverteren.

Wat is uw voordeel?
Een partner die ons een klant aanbrengt, ontvangt 25 euro (excl. evt. btw) per kleine vitaliser en 150 euro (excl. evt. btw) per grote (leiding)vitaliser.

Wat vervolgens goed werkt, is dat u uw eigen klanten een deel van genoemde vergoedingen schenkt in de vorm van een kortingsbon. Als u partner bij ons wordt, krijgt u een specifiek kortingscode, waardoor we bij bestellingen kunnen zien dat de (rest van de) vergoeding aan u toekomt.

Een andere mogelijkheid is dat u de kortingsbonnen uitdeelt op beurzen of bij andere gelegenheden.

Praktijkvoorbeeld: Een voetreflexologe geeft van haar 25 euro tien euro (incl. btw) door aan haar klanten, die ze in de praktijk een foldertje met de kortingscode meegeeft. Als de klant de vitaliser bestelt, vult die de kortingscode in, waardoor de tien euro meteen wordt verrekend. De rest van het bedrag betalen wij uit aan de voetreflexologe.
 
Eigen ervaring kunnen delen
Uiteraard moet u dan ook zelf achter het product kunnen staan. Het is - vinden wij - niet passend om producten te adviseren aan klanten die je niet zelf hebt ervaren. Een partner moet daarom in eerste instantie zelf een vitaliser aanschaffen. Daarvoor gelden meteen dezelfde kortingen van 25 euro en 150 euro in combinatie met een overeenkomst om partner te willen worden.

Retourrecht klanten
Omdat klanten 3 maanden retourrecht krijgen op de kleine vitalisers, betalen wij de provisies uit na die periode. Op de grote vitalisers geldt een retourperiode van 12 maanden. Dat vinden we te lang om u op uw provisie te laten wachten. Daarom betalen we die ook na 3 maanden uit. In de overeenkomst die we met u sluiten is opgenomen dat als een betreffende klant onverhoopt toch de vitaliser retourneert binnen 12 maanden, wij de provisie van u terug krijgen.
 
Meer informatie
Als u geïnteresseerd bent, neemt u dan met ons contact op. Dat kan via telefoonnummer (0529) 47 07 80 of via de mail op info@quavita.nl