Vitaal water voor uw grootste lichaamsdeel?

Als u op straat deze vraag zou krijgen, wat zou u dan denken of zeggen? Ik durf te wedden dat maar heel weinig mensen "water" zouden zeggen!

Water is veruit ons grootste lichaamsdeel. Tussen 50 en 80% van uw lichaam bestaat uit water, afhankelijk van uw leeftijd.

Dat water wordt continu ververst. Nieuw water komt vooral binnen door drinken. Hoe logisch is het dan om aan de kwaliteit van je belangrijkste lichaamsdeel alle aandacht te besteden met vitaal water?!

Ja maar, ons drinkwater is toch prima? In onze visie wel als we het puur chemisch bekijken. In het Nederlandse grondwater en oppervlaktewater komen heel veel vervelende stoffen voor als medicijnresten, hormonen, olie en tal van industriële afvalstoffen. De drinkwaterbedrijven hebben grote moeite om die te zuiveren, maar slagen daar nog steeds behoorlijk in volgens de officiële onderzoeken.

Maar aan de structuur van het water wordt geen aandacht besteed omdat men meent dat die niet van invloed is op onze gezondheid. Wij menen van wel. Eén van de grootste voorvechters hiervan op dit moment is professor Pollack van de University of Washington in Seattle. Met alle voorzichtigheid die een wetenschapper past, durft hij publiek te stellen dat de moleculaire structuur van water van essentieel belang móet zijn voor onze gezondheid. Voor de liefhebbers hieronder een video van hem.