Gezond water drinken

Gezond water drinken is hot! Iedereen weet onderhand dat water drinken goed is voor den mensch. Ons devies is anderhalve liter per dag voor een volwassene. Niet meer dan drie liter, dat kan problemen geven, zeker als je dat in korte tijd drinkt. De cellen in je lichaam nemen het water op en zetten dus uit. Dat leidt tot beknelling van de zenuwen. Ook de zoutbalans in het lichaam raakt zoek. Dus drink niet teveel en niet in te korte tijd.
 

 

Meteen beginnen


De beste en handigste manier om voldoende water te drinken, is door 's morgens op de nuchtere maag alvast twee grote glazen of bekers te drinken. Doet u dat dan met een beetje handwarm water, dan hoeft het lichaam dat water niet meteen allemaal naar 37 graden te verwarmen. Dat kost energie. Als je zo je dag begint, heb je al bijna een halve liter gezond water gedronken en heb je nog de hele dag voor de resterende liter.


Als je bureauwerk hebt, is het natuurlijk gemakkelijk om altijd een flesje water op het bureau te hebben staan. Of twee van een halve liter, dan weet je meteen dat je genoeg hebt gehad als je ze leeg hebt. Besteed je je dag op een andere manier, verzin je zelf wel een reminder. Twee halfliter flesjes na het ochtendritueel van twee volle glazen en je zult je er prima bij voelen.
 

Gezond water = gevitaliseerd


Gezond water drinken is verreweg het beste met gevitaliseerd water dat door de Leliveld watervitaliser is gegaan. De watervitaliser verandert door zijn trilling de manier waarop de watermoleculen zijn gestructureerd. U kunt daar meer over lezen op deze pagina. Behalve dat uw lichaamscellen enorm blij zullen zijn met dit natuurlijke water, smaakt het volgens de meeste gebruikers ook veel lekkerder. Dat heeft weer tot gevolg dat u gemakkelijker gezond water drinkt.

Een extra voordeel van gevitaliseerd water is dat het heel lang lekker blijft. We hebben de nieuwe structuur getest van een flesje dat al een jaar stond en het was nog steeds vitaal en lekker. Dus als u gevitaliseerd water uit uw eigen kraan in uw drinkflesjes of glazen doet, kunt u die met een gerust hart ook de volgende dag of desnoods de volgend week of volgend jaar nog drinken.

Er is enorm veel informatie over gezond water drinken. Er zijn tal van producten op de markt, waaronder waterfilters. Over het verschil tussen de vitaliser en waterfilters schrijven we op deze pagina. Maar wij kwamen nog nergens op internet de GARANTIE tegen dat u tevreden zult zijn over de Leliveld watervitalisers van Qua Vita.