Top

Is er wetenschappelijk bewijs voor gevitaliseerd of vitaal water?

Is er naar gevitaliseerd water onderzoek gedaan? Natuurlijk vraagt u zich af of gevitaliseerd water wel werkt. Nou ja, natuurlijk... Niet als u al van vertrouwelingen heeft gemerkt dát het werkt. Maar wij van Qua Vita vinden het heel logisch als mensen die vraag hebben. Vooral omdat we dat zelf ook hadden.

Voor ons waren de ervaringen van een buurkind dat in twee weken van z'n krentenbaard af was en de gelijktijdige berichten van een bekende kweker dat zijn aardbeienprobleem uit de wereld was, voldoende bewijs om de watervitaliser aan te schaffen. Tevreden klanten, wetenschappelijk bewijs gevitaliseerd-vitaal water

Zo heeft ieder z'n eigen overwegingen en financiële mogelijkheden. Maar voor iedereen vinden wij het belangrijk om een vol jaar tevredenheidsgarantie te geven op de grote leidingvitalisers. Een dergelijke aanschaf móet gewoon z'n geld waard zijn, daar moet je van op aan kunnen.

Trouwens, de meeste mensen die ons bellen zijn ook verward door de talloze watersystemen op de markt. Ook dat is voor ons een reden om een jaar tevredenheidsgarantie aan te bieden. Het vergelijken op papier van al die systemen zal altijd onbevredigend blijven. Wij denken u oprecht het beste product te kunnen bieden onder de beste voorwaarden. Maar het is aan u om dat te testen.

Gevitaliseerd water onderzoek: gevitaliseerd water is niet sluitend wetenschappelijk bewezen. Het is ook de vraag of dat ooit lukt. Bij Wetsus zijn ze er al vele jaren mee bezig. U kunt hier een kort filmpje daarover zien. Nog een reden voor ons om u een jaar tevredenheidsgarantie te bieden voor de grote leidingvitalisers en drie maand op de kleine vitalisers. Wilt u nog meer bewijs van vertrouwen?

Wat wilt u nog meer? Vraag het ons! Bel (0031) 529 47 07 80

Wij bieden u bovendien de laagste-prijs-garantie. Als u onze vitalisers elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug.

Uiteraard zijn ervaringen van anderen ook belangrijk bewijs voor u. Als u die nog niet in uw omgeving kent, kunt u kijken op onze pagina met Ervaringen van andere mensen.

Bij ingenieursbureau DHV verdiept men zich ook in vitaal water, hieronder een korte impressie van Een Vandaag:Naar homepage