Vitaal water voor als je zwanger bent

water drinken als je zwanger bent

Als je zwanger bent, krijg je een heleboel gezondheidstips voor jezelf en voor de baby. Je moet bewegen, je bekkenbodemspieren oefenen, ijzer, foliumzuur en vitamine D nemen, niet roken of alcohol drinken en nog veel meer. Maar één ding wordt vaak vergeten, misschien wel ’t belangrijkste: top-kwaliteit water drinken.

Je baby leeft immers in vruchtwater. Hij of zij leeft daar ook van. Je baby bestaat dan ook voor het grootste deel uit water! Zelfs na de geboorte bestaat een baby nog voor ongeveer drie kwart uit water!
 
Het vruchtwater wordt zo’n 20 keer per dag ververst door het lichaam van de moeder. Via de placenta, vliezen en bloed wordt het door de nieren afgevoerd. De zwangere moeder moet dus dagelijks 20 keer de hoeveelheid vruchtwater drinken.
 
Logisch dat het van het grootste belang is om als je zwanger bent het grootste deel van je baby te voeden met het beste water dat er is. En dat is gewoon kraanwater dat je door een vitaliser laat stromen.

Een kleine vitaliser draai je zo aan je keukenkraan, heel simpel. Vandaag bestellen, dan heb je 'm de volgende werkdag in huis en kun je meteen het verschil proeven. En belangrijker, je kunt het de dagen daarna gaan merken. Je baby zal het onmiddellijk merken.

Voor wie het beste van het beste wil, zijn er ook leidingvitalisers, die je hele huis voorzien van vitaal water.  
Er zijn zoveel prachtige verhalen van gebruikers van deze vitalisers, dat wie echt ’t beste wil voor z’n kind in de meest belangrijke periode van zijn leven, niet lang hoeft na te denken.
 
Als je ons na je bestelling een geboortekaartje stuurt, sturen wij je als dank 10 euro cadeau voor jou en je baby!