Onderzoek watervitalisering door wetenschappers

Mensen die niet de moeite nemen zich echt te verdiepen in de resultaten van gevitaliseerd water, noemen soms zelfs watervitalisering onzin. Ook de wetenschap heeft nog lang niet alles van water begrepen. En daarom ook niet van watervitalisering. De kans daarop is ook niet zo groot. Duizenden wetenschappers over de hele wereld ontdekken dagelijks nieuwe eigenschappen van water, zoals onlangs nog deze verbazingwekkende ontdekking van de vorming van kristallen in water. De stroom informatie op internet lijkt oneindig. Gelukkig wordt er in Nederland ook wetenschappelijk onderzoek naar watervitalisering gedaan bij instituut Wetsus.

Professor Cees Buisman van Wetsus legde daarover iets uit op tv: “Dat de fysieke kwaliteit van water, omdat we dat eigenlijk nog niet kunnen meten, helemaal buiten beschouwing gelaten wordt, is niet terecht. Vandaar dat wij behoorlijk veel investeren om die fysieke kwaliteit van water te gaan meten en dan hopelijk ook in de vingers te krijgen. Wij denken dat als je de natuurkundige kwaliteit van water kan veranderen, dat dan ook de biologische en de chemische eigenschappen van water veranderen. Dat hebben we ook aangetoond, dat in waterbrugwater bacteriën langer blijven leven dan in niet-waterbrugwater; in waterbrugwater gaan chemische reacties anders dan in niet-waterbrugwater. Dus we hebben dat in feite al bewezen en ook gepubliceerd, dat de fysieke kwaliteit van water er inderdaad toe doet.” Geen onzin dus.

Hier is een een korte video van één van de ontdekkers van de water-brug:

 


Enkele conclusies uit het betreffende onderzoek kunt u hier nalezen (pagina 6 e.v.) als u geïnteresseerd bent. De laatste zinnen geven aan dat er iets bijzonders is en dat verder onderzoek nodig is:

The results suggest that, contrary to popular belief, water in living cells may not be ordinary bulk water, as Fuchs explains.  “Is it possible that the water bridge water is more similar to water in living cells than ordinary water, and that this is the reason why the bacteria become more active if they are transported through the bridge?” Fuchs asked. “Could this mean that biochemical reactions can be recreated more accurately in bridge water than in bulk water? Further investigations are definitely required in order to answer these questions.”
 

Bij ingenieursbureau DHV verdiept men zich ook in vitaal water, hieronder een korte impressie van Een Vandaag:
 
 


Onderzoek (in Duits) naar de watervitalisering van de Leliveld Vitaliser

"Daarom zien we een goede kwaliteit, die voor de consumenten begerenswaardig is, wat de werkzaamheid van het Leliveld systeem duidelijk bewijst." U kunt het onderzoek naar de watervitalisering door de Leliveld vitaliser hier downloaden in PDF.
watervitalisering door de Leliveld watervitaliser


 

Lezing (Duits) Prof. Dr. Kröplin over "geheugen" in (lichaams-)water - heel bruikbaar voor meer kennis over watervitalisering.


Hier kunt u een PDF downloaden met de kern van het onderzoek van prof. Kröplin.


Zoals u ziet en ook op internet kunt zien, zijn er tal van onderzoeken en onderzoekjes gedaan naar watervitalisering. Maar het belangrijkste onderzoek is natuurlijk uw eigen onderzoek. Ons motto is: u moet óns niet geloven, net zomin als de mensen die roepen dat het onzin is, u moet uzelf geloven door het te proberen. Wij willen u geen apparaat aansmeren dat u niet bevalt. Daarom ook geven wij drie maanden garantie op de kleine vitalisers en een vol jaar op de leidingvitalisers. Een betere garantie is er ons inziens niet.

Natuurlijk is het prettig als u al mensen kent die positief zijn over de Leliveld watervitalisers. Daarnaast hebben we voor u een heleboel ervaringen van mensen vermeld op de pagina Ervaringen. Kijkt u daar ook even of er voor u aansprekende voorbeelden zijn. En verder: belt u ons gerust om meer informatie.

Terug naar homepage