Wat zeggen onze klanten?


"Wat een energie!"

Wij willen jullie nog even bedanken voor de geweldige service. Johan heeft het geweldig voor elkaar gekregen. Hele bijzondere man, waar je zuinig op moet zijn. Het is allemaal bijzonder goed verlopen. Keurig op tijd, met alle metingen en we hebben het natuurlijk direct uitgeprobeerd. Ook het instellen was een bijzondere ervaring. Wat een energie!! Vanaf nu hebben wij alleen nog water uit de kraan. Door dit geweldige apparaat. Cor van E., Boxtel
 

"De hond drinkt weer kraanwater"

Als onze zoon uit Oostenrijk kwam, moesten ze altijd water voor hem meenemen uit Oostenrijk, want het water uit onze kraan in Tilburg wilde die niet drinken. Nu hebben we de vitaliser en de hond drinkt uit de kraan dat het een lieve lust is!"  Wil van E., Tilburg


"Na één dag geen jeuk meer"

Désirée Travaille, Studio Balans Zevenhuizen:
"Meteen nadat we de vitaliser hadden is ons water zachter en dikker, waardoor de koffie en thee beter tot hun recht komen. Alles smaakt intenser
. Heel plezierig aangezien dit iets is wat je dagelijks nuttigt. Het gevitaliseerd water valt niet als een blok op mijn maag maar is makkelijker drinkbaar waardoor ik sneller een glaasje water pak.
Dit geldt ook voor de persoonlijke verzorging als douchen en baden. Mijn huid wordt zachter, gladder en is meer gehydrateerd. Hierdoor ervaar ik minder jeuk en irritatie met name in de afgelopen wintermaanden. Mijn huid is sterker geworden en minder sensitief. Heel plezierig aangezien ik vanwege mijn werk veel met mijn handen in het water zit.
Zeer plezierig is dat ik van mijn voetexceem af ben. Dit ging zeer snel. Na één dag geen jeuk meer en na een week was het verdwenen. Tijdens een vakantie waar geen gevitaliseerd water aanwezig was, kwam de voetexceem binnen 5 dagen terug. Echter bij thuiskomst begon ook direct weer het herstel en na een week was het weer weg. Verbazingwekkend hoe snel dit ging.
Praktische zaken als een schonere badkamer zonder schimmel op de voegen en het feit dat de twee grote honden die we hebben minder verharen, zorgt dat de aanschaf van de Vitaliser mij op meerdere vlakken veel plezier geeft."

 

"Makkelijk drinkbaar water"

Anton Snel heeft in zijn huis een leidingvitaliser geplaatst.  “Het water is heel goed van smaak en ook koffie en thee smaken beter, zachter ook. Mijn huisgenoten en ik hebben in het algemeen ook meer energie.”
Opvallend is dat de gasten van mijn camping ook opmerken dat het gevitaliseerd water heerlijk en zacht is. “Makkelijk drinkbaar water”, zegt men. Bovendien is in het sanitair en de keuken is te merken dat de kalkaanslag duidelijk verminderd is.

 

"Niets hielp"

Ernie van der Kolk over gevitaliseerd water op zijn tuinderij:


"handen zijn genezen door gevitaliseerd water"


Jolande van Schelt, Amsterdam:“Mijn handen waren al 20 jaar beschadigd; ik had blijvend een probleem met de huid van mijn handen. Telkens weer ging het vel van mijn vingertoppen tot bloedens toe open. Met name de duim was vaak helemaal beschadigd. Ook had ik kloofjes en is de huid over mijn handen zeer dun. Het was altijd pijnlijk.Ongeveer 20 jaar geleden is het begonnen; ik werkte als laborante en had te maken met röntgenfilmpjes. Het materiaal van deze films is waarschijnlijk de oorzaak van een blijvende allergie geweest. Ik moest dan ook altijd katoenen handschoenen dragen anders kwamen er bloedvlekken op de filmpjes.Wat ik ook heb geprobeerd om mijn handen te helen, niets heeft werkelijk geholpen.Sinds enkele maanden drink en gebruik ik gevitaliseerd water. Dat ben ik gaan gebruiken omdat ik dacht dat het voor mijn gehele gezondheid wel goed zou zijn. Ik had er niet bij stilgestaan dat mijn huid zou kunnen veranderen. Wat ik niet had durven hopen is gebeurd: mijn handen zijn genezen, de huid lijkt wel wat dikker te worden en ik heb weer gevoel in mijn vingertoppen! Het is voor mij fantastisch!”

 

"het water is gewoon heerlijk"

Peter Postma heeft sinds 2004 een vitaliser in de keuken van zijn fameuze restaurant Kaatje bij de Sluis in Blokzijl laten installeren. Hij zegt: “Ik ben er nog steeds blij met het water want het is gewoon heerlijk. Het gevitaliseerd water dat ik in het restaurant drink, vind ik schoon en zacht terwijl het water thuis lang niet deze goede smaak heeft. Ik drink veel water op mijn werk en voel me daardoor goed. Ook kan ik zeggen dat de groenten veel langer fris blijven.”


"meer energie"

Mark Bloemberg is visceraal-manueel therapeut. Al geruime tijd was hij op zoek naar schoon, vitaal water. Hij vond het belangrijk om gezondheid met de toegevoegde waarde van gezond water te stimuleren. Na onderzoek besloot hij te kiezen voor een vitaliser.
Sinds het gebruik van het vitale water ervaart Mark dat hij meer energie heeft en dat zijn eigen gezondheid op een hoger niveau is gekomen. Hij merkt dat hij situaties en mensen beter aanvoelt. Daardoor kan hij kan zijn cliënten beter van dienst zijn.
In zijn praktijk heeft hij inmiddels ook een vitaliser. Na de behandeling krijgt men dikwijls een flesje gevitaliseerd water mee. Mark is er van overtuigd dat het water een positief effect heeft op het denken. "Ik ben ervan overtuigd dat het water een ontgiftende werking heeft. Mijn cliënten merken dat ook.” zegt Mark.Hij kiest bewust voor vitaal water met behoud van mineralen, zonder die uit het water te filteren.


"Gigantisch goeie ervaringen"

Onno Harmsen over gevitaliseerd water bij compostbedrijf Twence:

 

"het verschil kun je goed merken"

Hans van der Kolk heeft een Trainings- en handelsstal onder eigen naam. Hij is een gepassioneerd paardenliefhebber en traint zijn springpaarden voor wedstrijden. Hij rijdt zelf wedstrijden en met zeer goed (internationaal ) resultaat. Ook zijn zijn klanten zeer tevreden met de aankoop van een paard.

Op een gegeven moment had Hans een paard op stal dat niet wilde groeien, niet goed in de vacht zat, onrustig was en geen schik had, zoals hij het zegt. Er was al van alles aan geprobeerd maar het mocht niet baten.

Hans besloot een vitaliser te plaatsen. Na twee weken was het paard genezen. "Je herkende hem niet meer terug" zegt Hans. "Het dier begon te glimmen en te groeien. Hij was gewoon veel energieker en had het goed naar de zin."

"Na het plaatsen van de vitaliser heb ik praktisch geen dierenartskosten meer gehad. Al mijn paarden gaan prima en mijn gezin ook. We gebruiken thuis natuurlijk ook gevitaliseerd water. Het verschil kun je goed merken."


"groenten langer vers"

Bert Eleveld heeft samen met Ginette een prachtige groentewinkel en wijnhandel in Steenwijk. Sinds een jaar of vijf gebruiken zij de Leliveld vitaliser. “Ik heb de ervaring dat de groenten na het snijden veel langer vers blijven, wel twee keer zo lang als normaal. Dat is prachtig want dan kan de klant ook mooie groenten mee naar huis nemen.”
 

"M'n huiduitslag is verdwenen"
Mw. T., Enschede


"Ik voel me stukken beter"
Ria, Zutphen


"Het gevitaliseerd water is lekkerder, ik drink nu graag water"
Mw. v. D., Amsterdam


"Mijn bloemen blijven langer mooi"
Henri, Capelle a/d IJssel


"M'n vissen doen het heel goed nu"
Dhr. K., Son en Breugel


"Douchen met gevitaliseerd water is heerlijk"
Dhr. G., België


"M'n huid is veel zachter"
Gerard, Zwolle


"Kalkaanslag is veel minder"
Mw. T., Den Haag


"Ben supertevreden! Ben er heel blij mee."
Henk, Dedemsvaart