Top

Veelgestelde vragen


Wat is water revitaliseren?
Het revitaliseren van water is voor sommige mensen moeilijk te begrijpen. Ondanks dat de meeste mensen onmiddellijk het verschil proeven en er vaak ook minder kalkaanslag optreedt, is het effect op de gezondheid van mensen natuurlijk nooit hetzelfde. Ieder mens is anders en er zijn tal van effecten op uw gezondheid.

Ik snap niet hoe 't werkt.
Het veranderen van de waterkwaliteit doordat het water "alleen maar door een rvs buis gaat" maakt sommige mensen argwanend. Ik koop toch geen kat in de zak? Welnu, daarom zeggen wij ook: probeer 'm een jaar, als u dan niet tevreden bent, krijgt u zonder meer uw geld terug (behalve de installatiekosten natuurlijk). Voor de kleine vitalisers, die u zelf kunt monteren en een stuk goedkoper zijn, geldt een retourperiode van drie maanden.

Het is niet wetenschappelijk bewezen.
Natuurlijk zijn er ook critici, elk succes roep afgunst op. Men zegt dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat het revitaliseren in alle vergelijkbare omstandigheden hetzelfde werkt en dat het daarom niet in de haak is. Wetenschappelijk bewijs is er inderdaad nog niet, dat kost heel veel geld en tijd en daarop willen alle tevreden klanten niet wachten. Gelukkig zijn er tal van top-wetenschappers die open staan voor de bijzondere eigenschappen van (gevitaliseerd) water, zoals bij de Stichting Water, Wetsus en DHV. Tientallen tuindersbedrijven plukken dagelijks de vruchten van de door hen geïnstalleerde grote watervitalisers, meesterkok Jonny Boer zweert erbij, duizenden particulieren genieten dagelijks van hun vitaliser, dat is voor ons overtuigender dan welk - aanvechtbaar - rapport ook.

Het is nogal duur.
De kleine vitalisers kosten 157 euro, de leidingvitalisers tussen 1279 en 1589 euro. Dat zijn behoorlijke bedragen. Aan de andere kant: de vitalisers gaan minstens 10 jaar mee (waarschijnlijk veel langer), kosten geen stroom, onderhoud of filters en kunnen duizenden en duizenden liters water vitaliseren. Wie elke dag een halfliterflesje water van 90 cent koopt, is na vijf jaar al meer dan 1600 euro kwijt. En dat voor een halve liter... Dus is de gezondheid van u en uw gezin, uw dieren, uw planten en wasmachines 3 euro per week waard?

Ik kan of wil het geld niet in één keer kwijt.
Voor u hebben we een betalingsregeling bij aanschaf van een leidingvitaliser. Je betaalt dan bij aanschaf een bedrag van 800 euro en vervolgens elke maand 100 euro.


naar de meestverkochte vitaliser
.