Vitaal water voor baby's

water drinken baby's

Baby’s zijn in veel opzichten bijzondere schepsels. Een bijzonderheid die meestal te weinig aandacht krijgt, is dat een baby het eerste jaar voor zo’n drie kwart uit water bestaat. Stel je eens voor, een baby van vier kilo draagt drie liter water met zich mee. Twee grote frisdrankflessen vol.
 
Dat water in je baby zit daar natuurlijk niet nutteloos te klotsen. Het heeft een aantal enorm belangrijke functies. In de eerste plaats is water een bouwsteen. De cellen waarmee het lichaampje is opgebouwd kun je zien als talloze kleine balletjes, hoofdzakelijk gevuld met water.
 
Daarnaast is het water een stootkussen tussen de verschillende organen. Ten derde dient het als smeermiddel voor de spieren. Dan zorgt water uiteraard voor het transport van alle voedingsstoffen en afvalstoffen in je baby en tenslotte, ook daar staan we vaak niet bij stil, is water de sleutel om je baby op nagenoeg dezelfde temperatuur te houden.
 
Een baby moet dagelijks tussen 10 en 15% van z’n lichaamsgewicht aan water binnenkrijgen, ook dat is bijzonder, want bij een volwassene ligt dat maar tussen 2 en 4%. Een baby van 4 kilo moet dus elke dag een halve liter water drinken. Dat krijgt hij natuurlijk via het water in de flesvoeding of het water in de borstvoeding. Moedermelk bestaat voor bijna 90% uit water.
 
Logisch dat het van het grootste belang is om zowel jezelf als je baby te voeden met het beste water dat er is. En dat is gewoon kraanwater dat je door een vitaliser laat stromen.

Een kleine vitaliser draai je zo aan je keukenkraan, heel simpel. Vandaag bestellen, dan heb je 'm de volgende werkdag in huis en kun je meteen het verschil proeven. En belangrijker, je kunt het de dagen daarna gaan merken. Je baby zal het onmiddellijk merken.

Voor wie het beste van het beste wil, zijn er ook leidingvitalisers, die je hele huis voorzien van vitaal water.
   
Er zijn zoveel prachtige verhalen van gebruikers van deze vitalisers, dat wie echt ’t beste wil voor z’n kind in de meest belangrijke periode van zijn leven, niet lang hoeft na te denken.