Top

Kortingsactie tot 1 december 2014

Tevreden gebruikers zijn de beste 'verkopers' die er bestaan. Daar kan geen vertegenwoordiger, advertentie op beurs tegenop. Eigenlijk is het jammer dat wij zulke hoge kosten daarvoor moeten maken, terwijl tevreden klanten veel beter aan hun kennissen kunt aangeven wat de vitaliser voor hun betekent.

Daarom hebben we nu een prachtige nieuwe actie tot 1 december a.s. voor tevreden klanten: Op iedere grote vitaliser die wij mogen leveren aan iemand die door u getipt is, geven we een korting van € 200 ! Dat is nog 'ns een leuk Sinterklaas- of kerstcadeau om weg te geven...

Voor de kleine kraanvitalisers geldt een korting van € 25 ! De prijs wordt daardoor € 132.

U gunt vast ook uw familie, vrienden en kennissen ook het beste water voor hun gezondheid. Het enige dat u hoeft te doen, is een berichtje sturen aan uw kennissen en ze erbij vertellen dat als ze voor 1 december a.s. telefonisch een vitaliser bestellen en úw naam als tipgever noemen, de korting zullen krijgen. Hoe leuk is het om dat weg te kunnen geven?! Als ze een kleine vitaliser direct op de website willen bestellen, laat ze dan de vouchercode 675849 invullen, dan hoeven ze niet te bellen, nog gemakkelijker.

Het kan ook anders: als u liever zelf ook profiteert van uw 'verkoopinspanningen', kunnen we natuurlijk ook de korting verdelen tussen de koper en uzelf, ieder de helft. Ook hebben wij permanente tipgevers die bij iedere getipte verkoopt de volledige aanbrengpremie van ons krijgen overgemaakt. Mocht u voor deze varianten belangstelling hebben, laat u dat dan gerust aan ons weten.

En oh ja...! Mocht u zelf een extra of een grotere vitaliser willen aanschaffen, dan bent u uiteraard uw eigen tipgever en krijgt u ook de korting!

Even de details op een rij:
1. De actie geldt voor klanten die vóór 1 augustus 2014 een vitaliser kochten. Zij hebben een e-mail ontvangen hierover. Zij kunnen de korting cadeau geven aan anderen of zichzelf.
2. De actie geldt tot 1 december 2014. Dat betekent dat de bestelling dan binnen moet zijn. De feitelijke levering en betaling kan op een later moment.
3. De korting is inclusief btw en wordt verrekend bij facturering.
4. Klanten die de helft van de korting zelf willen behouden en de andere helft aan de nieuwe klant willen schenken, vullen hieronder het contactformulier in en geven daarbij hun bankrekeningnummer op en vermelden dat ze de helft van de kortingen willen doorgeven. Zij ontvangen daarna een nieuwe e-mail die ze door kunnen sturen aan hun kennissen, inclusief een andere kortingscode. Na een bestelling, ontvangen zij het eigen gedeelte van de korting op hun bankrekening. Ervan uitgaande dat klant niet btw-plichtig is, wordt het bedrag exclusief btw overgemaakt. Dat betekent bij een grote vitaliser € 83 (helft van €200 is €100, exclusief btw is € 83) en bij een kleine vitaliser  € 10,50.
5. Klanten die Vaste Tipgever willen worden - ook na de actieperiode - geven dit aan via het onderstaande contactformulier. Wij nemen daarna telefonisch contact met u op. De reguliere Tipgeversvergoedingen zijn € 150 voor grote vitalisers en € 25 voor kleine vitalisers, beide exclusief btw.
 
@