Producten

Keukenkraan-vitaliser Acqua Gocciola

Deze kraanvitaliser is een voordelige en handige manier om morgen al voor altijd bronwater uit uw eigen keukenkraan te laten stromen. Heerlijk!

Laat uw mond en lijf meteen genieten van vitaal water en natuurlijk ook uw dieren en planten.

De kraanvitaliser Acqua Gocciola past onder nagenoeg alle keukenkranen met behulp van het verloopje dat we u erbij leveren. Zeefje eraf draaien, vitaliser eronder en proeven maar!
Inbouw-kraanvitaliser Acqua Cosino Inbouw

Deze kleine kraanvitaliser is een voordelige en handige manier om morgen al voor altijd bronwater uit uw eigen keukenkraan te laten stromen. Heerlijk!

Laat uw mond en lijf meteen genieten van vitaal water en natuurlijk ook uw dieren en planten.

De kraanvitaliser inbouw past in de aanvoerleiding van uw keukenkraan. Ideaal als u niet de kraanvitaliser aan de uitloop van uw kraan kunt of wilt hebben.

 
Douchekraan-vitaliser Acqua Cosino Douche

Slang van de kraan draaien, vitaliser ertussen en klaar. Uw douchewater zal onmiddellijk zachter aanvoelen en zijn werk op huid en haar laten voelen.

En leuk erbij: een stuk minder kalkaanslag.

 
Leidingvitaliser Acqua Scettro Regolare

Deze unieke vitaliser is het summum in watervitalisering en is veruit de meest gekochte vitaliser. Door de zware bol te verdraaien, kan de frequentie die het water beïnvloedt nog nauwkeuriger worden afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Wij installeren deze vitaliser in uw waterleiding in de meterkast. In uw huis revitaliseert hij al het water. U heeft dan dus geen kraanvitalisers meer nodig.

Belangrijk verschil met de kleine kraan- en douchevitalisers is dat deze door zijn grotere massa een trillings-/energieveld maakt dat uw hele huis omsluit en dus een permanent positieve invloed heeft op alles en iedereen dat water bevat.

 
Leidingvitaliser Acqua Ouroboros

Dit is de basisvitaliser uit het Leliveld assortiment. Hij wordt in de waterleiding geplaatst of op bijvoorbeeld achter een vijverpomp.

In uw huis revitaliseert hij al het water. Ander belangrijk verschil met de kleine kraan- en douchevitalisers is dat deze door zijn grotere massa een trillings-/energieveld maakt dat uw hele huis omsluit en dus een permanent positieve invloed heeft op alles en iedereen dat water bevat.

Deze vitaliser kunt u zelf installeren. Bij voorkeur installeren wij bij u de vitaliser. We meten dan ook de hoogfrequente straling in uw huis of gebouw(en) en geven u advies hierover. Ook tonen we u desgewenst foto's van microscopisch onderzoek van uw leidingwater vóór en na de plaatsing.


 
Leidingvitaliser Acqua Oriënte d'Oro

Deze vitaliser is verguld en daardoor een sieraad om te zien. Hij wordt in de waterleiding geplaatst. Met behulp van een omleiding kunt u 'm desgewenst buiten de meterkast plaatsen zodat u 'm in beeld heeft.

In uw huis revitaliseert hij al het water. Ander belangrijk verschil met de kleine kraan- en douchevitalisers is dat deze door zijn grotere massa een trillings-/energieveld maakt dat uw hele huis omsluit en dus een permanent positieve invloed heeft op alles en iedereen dat water bevat.
Boot-vitaliser Acqua Cosino Boot

Deze kleine inbouw-vitaliser is geschikt om in het watersysteem van uw boot te monteren. Gevitaliseerd water houdt veel langer zijn smaak en kwaliteit dan gewoon water.


 
Gevitaliseerde magnesiumolie
 

De enige gevitaliseerde magnesiumolie is meteen ook de voordeligste!


 
JRS Eco-WIFI-router

Honderden wetenschappers waarschuwen voor de effecten van straling van draadloze apparaten. Denk daarbij aan smartphones, draagbare 'vaste' telefoons, babyfoons en WIFI-routers.

Wij hangen het voorzorgprincipe aan: bij twijfel niet inhalen. Ofwel: kies nu voor de voorzichtige weg. Kan het je zelf niet schelen, doe het dan voor je kinderen die nog een langer gezond leven voor de boeg hebben naar we hopen
 

Naar homepage